welkom

 

 

Wie zijn wij ?

Praktijk

KinePraktijk Thijssen werd opgericht in 1992 en telt nu zes kinesitherapeuten.

Kinesiherapeuten

Koen Thijssen behaalde in 1987 in Antwerpen het diploma in de "kinesitherapie en motorische revalidatie" en specialiseerde zich daarna in de manuele therapie (BAMT Genk en HIVEK Brussel). In 2009 voltooide Koen een driejarige opleiding structurele osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy (FICO Antwerpen). Koen is niet geconventioneerd.

 

Koen Thijssen

Christa Schepers, echtgenote van Koen, studeerde af als kinesiste in 1994 en heeft daarnaast ook een diploma in de "lichamelijke opvoeding (L.O.) en bewegingsrecreatie". Vervolgens specialiseerde ze zich in de manuele therapie (HIVEK Brussel). Christa volgde verschillende vervolmakingscursussen in lymfedrainage- en tapetechnieken. Christa is geconventioneerd.

 

Christa Schepers

Elien Vanelderen behaalde in 2008 haar "master in de kinesitherapie" en kwam onmiddellijk daarna ons team versterken.

In 2011 voltooide Elien een driejarige opleiding in de manuele therapie aan het VMTV te Hasselt. Elien is geconventioneerd.

 

Elien Vanelderen

Joren Lipkens behaalde in 2017 het diploma master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculoskeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven. Joren heeft een postgraduaat manuele therapie voltooid in 2018. Joren is geconventioneerd.

 

Joren Lipkens

Laura Reekmans behaalde in 2017 haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie musculoskeletale revalidatie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven. Laura heeft in 2019 het postgraduaat manuele therapie voltooid. Laura is geconventioneerd.

 

Laura Reekmans

Ruth Jacobs behaalde in 2018 haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie neurologie, aan de UHasselt in associatie met de KU Leuven. Ruth is zich verder aan het specialiseren in de manuele therapie. Ruth is geconventioneerd.

Ruth Jacobs